Gal atsilieptų išgydytieji per atstumą

(Visos karščiausios naujienos...)

Gal atsilieptų išgydytieji per atstumą

Standartinė radvilė » Pen Lie 24, 2009 7:59 pm

Sveiki. Nežinau, ar moku elgtis šitame forume, bet nerandu nė vienos temos ir nė vieno atsakymo. Nejaugi žmonėms neaktuali tokia žinia? Nesu visiška ligonė, bet turiu rimtų ligų. Gal atsilieptų grįžę ir vėl besiruošiantys į Braziliją. Esu iš Žemaitijos.
radvilė

Re: Gal atsilieptų išgydytieji per atstumą

Standartinė radvilė » Pir Lap 09, 2009 4:26 pm

Sveiki. Kaip matau, skaitančių šią temą yra, tik atsiliepiančių ne. Mano nuotrauką Olegas buvo nuvežęs pas Joao. Sakė, kad su manim bus dirbama. Apie mėnesį nejaučiau jokių išskirtinių pojūčių. Bet maždaug po 40 dienų kažkas įvyko. Labai stiprus skausmas toje vietoje, dėl kurios aš kreipiausi pagalbos. Skaudėjo dar kelias dienas, bet jau silpniau. Manau, kad tada man buvo atliktas gydymas. Dar kartą noriu padėkoti Olegui už pagalbą ir linkiu visiems sėkmės. Išeitis visada yra, tik reikia tikėti.
radvilė

Re: Gal atsilieptų išgydytieji per atstumą

Standartinė Ringa » Pen Lap 27, 2009 4:28 pm

As buvau Abadzanijoje. Net ten budamas ir net kai man padare metoma operacija tai ir tada pokycius pajutau ne is karto. As kai grizau is Brazilijos tai sveikata pagerejo gal tik po 3 menesiu.Musu grupeje buvo 15. Grizdami nei vienas negalejome paaiskinti kas ten su mumis daresi.Kad kazkas vyko.... bet kas?????? Grizes pradejau ieskoti atsakymo ir pabandziau susieti su mokslu, medicina...
Kam idomu kas darosi su zmogumi Abadzanijoje - pasidomekite Silva metodu. Tai kazkas panasaus. Si metoda gerai ivaldzius galima ir nevaziuti i Brazilija.
Sekmes
Ringa

Grįžti į Naujienos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias